Godiva`s kattunger

Vår Norsk Skogskatt Myrtekransen`s Godiva venter sitt første kull. Her vil vi dele vår opplevelse.

Hun er gravid:-)

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet søndag 23. september , 2012

Vårt første blogg innlegg. Bloggen er ment til å følge drektigheten, fødselen og oppveksten til Godiva`s søte små. Her finner du mer informasjon om kullet.

Litt om Godiva
Godiva er fra Myrtekransen. Hun flyttet til oss på sensommeren 2010. Godiva hoppet rett inn i hundeflokken og har siden blitt der. Hun er vår lille panter, hun vil gjerne styre verden og drømmer nok om verdensherredømme. I hvertfall over hunderiket:-)
Godiva er en sofakatt, hundekatt, rampekatt og sist, men ikke minst JEGER. Godiva begynte sin jakt karriere med å hente pinner og legge dem på linje ved terrasse døren. Vi syns det var helt i orden med pinner i stedenfor andre ulumskheter. Det gikk dessverre ikke lang tid før Godiva klarte å fange fluer(uskyldig nok), så spissmus og til sist avsluttet hun med en padde! Utrolig hva hun klarte å dra med seg hjem.
Godiva 6 uker
I går så vi endelig tegn til at Godiva er drektig. Hun har fått «pupper». Prøvde å ta bilde av dem slik at flere kunne få se dette «kjennetegnet» på at katten er drektig, men det gikk heller dårlig. Godiva syns ikke at puppene hennes hadde noe på nett å gjøre, dette på tross av at jeg fortalte henne at selv kongelige mennesker sine pupper kommer på internett. Men som kjent kan en skogskatt gjerne ha sin egen vilje så ble ingen puppebilde på nett i denne omgang…

Annonser(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Godiva`s kattunger" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.