Godiva`s kattunger

Vår Norsk Skogskatt Myrtekransen`s Godiva venter sitt første kull. Her vil vi dele vår opplevelse.

5 uker igjen….

Kategori: Ukategorisert | 5 kommentarer » - Skrevet lørdag 6. oktober , 2012

Godiva vokser i omfang og har av en eller annen merkelig grunn fryktelig bustete pels. Tror vi kunne børstet henne hele dagen uten at det hadde hjulpet. Hun ser rett og slett ut som om hun har puttet poten i stikkontakten flere ganger for dagen.

Ser ut som om Godiva har lekt med stikkontakten

Siden sist jeg skrev i bloggen har Godiva gått opp og ned i humør. Hun kan gå i fra å være verdens mest kosete katt til primadonna på 0,2 sekunder. Hun prøver å «eie» sofaryggen eller et bestemt punkt på gulvet, hele katten kunne likeså godt vært et neonskilt som sier MIN PLASS. Vi får selvsagt sitte i sofaen, men verre med hundene…

Nå er forberedelsene til fødselen så smått i gang. Vet utmerket godt at det er ca 5 uker igjen, men skader ikke å være litt tidlig ute. Godiva skal få en «kasse» til sine søte små. Dette er en halv palle med tilhørende pallekarmer til. Denne vil være nyttig på flere måter. Kattungene er trygt forvart til de blir litt eldre og hundene kommer seg ikke oppi til kattungene. Det er lunt og godt, men samtidig ikke fare for at det skal bli fuktig i bunn av kassen siden den er løftet fra gulvet. Tenker å legge ut bilder av kattungekassen når den er satt opp:-)

Avslutter med et bilde av Godiva sitt klatre stativ. Dette ble selvsagt kjøpt inn på grunnlag av at kattungen skulle flytte inn til tre hunder. Her skulle hun alltid få fred og ro. Stativet står i spenn mellom gulvet og taket og tålte derfor godt å bli klatret på av to leonbergere(til de var avlært). Godiva har elsket det fra første stund.

Godiva`s fristed i høyden

 

Annonser

Kommentarer

 1. Linda sier:

  Hei:) fin blogg:) Må si jeg digger den nye sveisen til godiva :) og er man med barn så har vel man lov å være litt primadonna ;)))

 2. Linda sier:

  Åh det hadde jo bare vært helt utrolig gøy, men vet ikke helt om resten av familien synes noe om det ;)))

  • malene87 sier:

   Raja hadde elsket en ny kompis, ferdig vant med hund og alt:-) Får få Kenneth på besøk i kattekassen:-)

 3. helene sier:

  Prøver igjen på denne FANTASTISKE og morsomme bloggen din.
  Kom ikke gjennom forrige forsøk. Så en test dette. KNALL KNALL KNALL FLOTT Blogg, og så velbeskrivende og herlig.(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Godiva`s kattunger" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.