Godiva`s kattunger

Vår Norsk Skogskatt Myrtekransen`s Godiva venter sitt første kull. Her vil vi dele vår opplevelse.

Vi nærmer oss:-)

Kategori: Ukategorisert | 5 kommentarer » - Skrevet tirsdag 6. november , 2012

Nå er det like før kattungene kommer. Vi venter i spenning. Fødekasse og tilbehør er klart, nå venter vi bare på Godivas små.

Godiva har endret seg de siste dagene, nå er hun kun oppe på beina for å spise eller gå på do. Og spise, ja det kan man virkelig si at hun gjør… Men det er nok ikke så rart, siste magemål viste 55 cm i omkrets midt på magen. Hun har noen store kattunger inni der. Jeg har tidligere sagt at hun så ut som hun hadde spist en håndball, vel nå snakker vi mer en ballong…

Hun har funnet ut hvor hun har tenkt å føde sine kattunger, vi er selvsagt ikke enige. Godiva mener at under senga mi er et utrolig fint sted å få de små til verden og jeg mener den fine fødekassen hennes er mer enn bra nok. Men jeg antar at jeg må ta i mot første kattungen under senga…

Godiva har funnet ut at jeg må bidra mer i dette svangerskapet. Tror hun føler hun bærer hele byrden. Godiva syns det er slitsomt å hoppe for høyt opp eller ned. Hennes nye taktikk er derfor å stå øverst på klatre stativet med magen hengende utfor kanten slik at jeg da spretter opp og løfter henne ned, for hun må jo ikke falle ned. Hvis hun vil bæres opp noe sted lager hun rare lyder slik at jeg tror at hun trenger hjelp, før jeg innser at det eneste hun ønsker er å bli løftet opp. Tro det eller ei tok det sin tid før jeg faktisk skjønte hva hun drev med.

Terminen til Godiva er i helga og rett over, men hun er så stor at jeg tror ikke hun holder helt til den 13. I tillegg har hun begynt på sine forberedelser. Hun er nå hoven bak, sover ekstremt mye, lager seg fødested og spiser som en hest. Men de små kommer når de er klare, det er det ikke noe å gjøre med. Siste punkt på listen før vi er 110% klare for fødsel er en tradisjon som selvsagt må holdes. Vi tobente må alltid ha godt med tilgang på sukkerholdig føde.

Da er det bare til å fortsette ventingen:-)

Annonser

Kommentarer

 1. Linda sier:

  Masse lykke til :))

 2. Rita sier:

  Satser på at hun «kniper» igjen til helga, sånn at jeg har fri og kan være med :-)

 3. malene87 sier:

  Takk Linda:-)
  Får satse på det:-)

 4. helene sier:

  LYKKE TIL Malene og Rita.
  Nå er det straks STOR happening hos dere. Har skjønt at alt forlengst er klart.
  Og så får vi håpe dere rekker å få i dere mat og snop også.
  Litt hyper krutt for dere som kan måtte sitte utover natten :))))) .
  Beste ønsker om en fin og enkel fødsel for kjære vakre Godiva, og en flott opplevelse for dere.
  Krysser alle poter her fremover.
  2 klemmer , god kos til Godiva og purr og durr herfra.
  Spennende nå da om det er en ekstra luring i magen øverst oppe hi hi hi.

 5. helene sier:

  GRATULERER STORT MED ET FANTASTISK VAKKERT KULL, NYYYYYDELIGE PUSE BEBISER og ENDELIIIIIIG kom de. For en flott innsatts, og vi vet at Godiva med sine » små» , kommer til å bli til mye kos fremover.
  Hipp Hipp Hurrra. Malene og Rita. Helt storveis. Stor jubel herfra.(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Godiva`s kattunger" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.