Godiva`s kattunger

Vår Norsk Skogskatt Myrtekransen`s Godiva venter sitt første kull. Her vil vi dele vår opplevelse.

Tiden flyr

Kategori: Ukategorisert | 5 kommentarer » - Skrevet onsdag 21. november , 2012

Nå er kattungene blitt en uke gamle og har nesten åpnet øynene helt. Tiden flyr og snart flyr det kattunger rundt her i stua. Gleder meg allerede til Godiva skal vise dem hvordan en klatrer i juletreet…

I dag har vi hatt kjempe hyggelig besøk av Helene og Svein Erik fra Myrtekransen. Vet ikke om det var Godiva eller jeg som var mest stolt over å vise frem de små(har en anelse om at det var meg). Etter mye kattunge kosing, litt godt til kaffen og enda mer kattunge kosing, var gjengen her slitne. Godiva derimot var i sitt ess og tok like godt en pause fra mamma rollen og plaget Bizzy, mopsen vår. Godiva hoppet frem og tilbake ved døra til innhegningen sin slik at Bizzy stanget hodet i døra, flere ganger faktisk. Jeg kunne se at Godiva humret inni seg og tenkte «hvor dum kan egentlig en hund være».

Det er nå bestemt at lille Olympia aka «Makrellen» blir Lars, min yngste bror, sin katt. Fryktelig glad for at hun blir i familien. Hun har utmerket seg fra første stund. Jeg ville egentlig ha henne selv, men jeg smører meg med tålmodighet og håper jeg kan få et avkom etter «Makrellen» når den tid kommer.

Olympia 1 uke

Olympia 1 uke

Jeg lager nå en bilde side til hver av katttungene. Det blir enklere å se hvem som er hvem. Dessuten fortjener de hvert sitt album:-)

Nå som kattungene er en uke gamle har de begynt å vise hvem de er. Tenkte derfor at en liten presentasjon av hver av dem var på tide. De vil nok endre seg nå som øyner er på plass, beina går fortere og viljen deres kommer enda mer frem. Men er uansett morsomt å ha til å sammenligne med senere.

Olympia
Fra hun kom ut i denne verden har hun vært tryggheten selv. Hun krøp rundt uredd fra første minutt og holdt på krype av bordet hos dyrlegen. Hun har alltid elsket å bli holdt og kost med. Hun er den som oftest sovner i henda. Olympia er et råskinn som har full kontroll i melkebaren og går ikke av veien for å brøyte sine tre søsken vekk for å finne den perfekte puppen.

Lille råskinn Makrellen:)

Ophelia
Var den minste ved fødselen og slet med å få i seg nok melk første døgnet. Dette hadde litt med at Godiva sin melke produksjon kom sent i gang, men også delvis grunnet hennes søster Olympia sin grådighet… Men etter bare noen få ganger med morsmelk på flaske tok hun igjen sine søsken. Hun gikk opp i vekt fort og fikk aldri mer morsmelk erstatning. Nå er hun den som henger best fast på puppen.
Lille Ophelia kalles også «Skriko». Dette er selvsagt ikke uten grunn, hun har en stemme som kan skjære betong. Hun er heller ikke redd for å bruke den om noe ikke går slik hun har tenkt. For å si det slik høres det godt om noen stjeler hennes pupp.

Ophelia 1 uke

Ophelia 1 uke

 

Opus
Denne gutten var den største når de ble født, en skikkelig sterk kar allerede ved fødsel. Fargen hans er heldekkende sort, men meget mulig han har litt smoke i seg, så dette blir en elegant herremann.
Opus tar livet med knusende ro. Har han pupp og litt varme så kan alt annet bare være. Men er mamma borte for lenge gir han veldig fort beskjed. Han har ikke helt den samme stemmen som sin søster Ophelia, men det er ikke langt unna. En skikkelig mamma gutt.

Opus ropte på mamma under fotostunden og hun kom selvsagt med en gang…

 

Orpheus
Han var siste mann ut og var derfor litt sløvere enn sine søsken ved ankomst, men han tok seg kjapt inn igjen. Orpheus har en liten hvit flekk rett over brystbeinet som gjør han lett å skille fra sin bror. I tillegg er han enda mer bedagelig enn sin bror. Han høres sjeldent, men smatter HØYT når han finner puppen. Orpheus har sin egen rutine når det kommer til spising. Når gutten er fornøyd ruller han vekk fra melkebaren for så å krype til sitt favoritt sted, mellom mamma Godivas lår. Du vet hvor du finner den gutten.

Her er Orpheus på sitt favoritt sted. Hodet hans ligger mellom det hvite på mammas ben:-)

Annonser

Kommentarer

 1. Siv sier:

  Så herlig og ekte skrevet! Kjenner de godt igjen i beskrivelsene!

 2. helene sier:

  ÅHHH laget lang kommentar tekst, og takket SÅ MYE for KOSELIG besøk. Skal se om denne kommer gjennom. :)

 3. Rita sier:

  Fine bilder, og godt skrevet. «Makrellen» er nå veldig søt :-)

 4. helene sier:

  Makrellen er HELT NYDELIG, OG GRATULERER :)))) De er HELT FANTASTISK SKJØNNE. KOS DERE MASSE, og GOD HELG TIL DERE ALLE !!!!. Super duper Blogg Malene. Strålende !!!!(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Godiva`s kattunger" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.